28/11/2018

Caixa Ontinyent entrega el premi InnovantiOnt 2018

L’entitat és un dels principals patrons de la Càtedra universitària per a la innovació i configuració de territoris intel·ligents

L’Aula Magna del Campus d’Ontinyent ha acollit hui l’acte de lliurament dels premis InnovantiOnt 2018,uns guardons que reconeixen l’excel·lència dels Treballs de Fi de Grau dels alumnes de la Càtedra d’Innovació i Configuració dels Territoris Intel·ligents i de la que Caixa Ontinyent és un dels principals patrons.
Els guanyadors d’esta edició, la segona, han sigut: en categoria local, Sergio Doria Borrell pel treball de Fi de Grau “Viabilitat d’una marca agroalimentària de qualitat territorial. El futur de la Vall d’Albaida?” i en categoria oberta Tanash Utamchandani Tulsidals pel treball “Llideratge innovador en la gestió i desenvolupament de la innovació” i que va ser entregat pel Responsable d’Obra Social, Roberto Sanz.
Esta actuació s’emmarca en l’aposta ferma de l’Entitat per l’educació i les generacions més joves, materialitzada en la col·laboració en tots els campus universitaris del seu àmbit d’actuació (Ontinyent, Alcoy i Gandia) on patrocina càtedres i aules de empresa especialment destinades a la innovació i l’emprenedorisme.