Notícies
13/03/2018

Obra Social de Caixa Ontinyent ampliarà l’Escola Infantil d’Aielo de Malferit

L'entitat ha signat hui un conveni amb l'Ajuntament de la localitat per a ampliar les instal·lacions donada l'elevada demanda d'escolarització.

Després de les obres passarà a convertir-se en una de les escoles infantils amb millors instal·lacions de la Comunitat Valenciana.

Obra Social de Caixa Ontinyent i l’Ajuntament d’Aielo de Malferit han signat hui un conveni de col·laboració per a realitzar obres d’ampliació en l’Escola Infantil d’Aielo de Malferit, donada l’elevada demanda d’escolarització existent per a menors de 3 anys.
Les obres, que està previst que comencen en uns dies, la convertiran en una de les Escoles Infantils amb millors instal·lacions de la Comunitat Valenciana, amb una superfície de 850 metres quadrats distribuïts en set aules, una sala multiusos, un menjador, un pati cobert i zones de servei, a més d’un pati de 750 metres quadrats. La capacitat d’escolars s’incrementarà de 66 a 106, cobrint així considerablement les necessitats de la població.
Per a la seua ampliació s’utilitzarà l’edifici de l’antic centre de salut que, al costat de l’Escola Infantil, van ser posats en funcionament per l’Obra Social de Caixa Ontinyent en 1986, actualment en desús per la construcció d’un nou. Obra Social de Caixa Ontinyent va implantar també el Pavelló Poliesportiu Municipal a Aielo de Malferit en 2001.
El conveni ha sigut subscrit hui entre l’Alcalde de la localitat, José Luís Juan, i el President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, i suposarà una inversió de 190.000 euros que aportaran entre ambdues entitats.
L’Alcalde Aielo de Malferit, José Luís Juan, ha volgut agrair “que en estos 50 anys que compleix ara Caixa Ontinyent en la localitat, haja demostrat la seua vinculació i compromís a través de les seues obres socials: el Centre de Salut, el Pavelló Poliesportiu i l’Escola Infantil, amb esta futura ampliació que millorarà molt les seues condicions tant en capacitat com en qualitat”.
El President de Caixa Ontinyent, Antonio Carbonell, ha remarcat que “estes actuacions són possibles gràcies als nostres clients de Aielo. Són ells, amb la seua confiança, els que han possibilitat que esta ampliació siga possible”. Afegint a més que “estos projectes mostren la proximitat i compromís de la nostra entitat amb la seua gent i amb el seu àmbit d’actuació, ja que és l’única entitat que reverteix a la societat els beneficis que genera”.

/** * The template for displaying the footer * * Contains footer content and the closing of the #main and #page div elements. * * @package WordPress * @subpackage ObraSocialCO * @since ObraSocialCO 1.0 */ ?>