2 AL 25 FEBRER

Exposició: Històries de Baaneere de Xavi Ferragut

Aquestes són històries viscudes al país dels homes íntegres

Després de moltes estades i compartir moltes vivències a Baasneere, un poblet al nord de Burkina Faso, on desenvolupa amb  més gent una important tasca de cooperació i solidaritat, Xavi Ferragut ens presenta diferents històries reals, pintades i escrites, que pretenen apropar i mostrar la vida dels seus habitants, tan diferent i al mateix temps tan igual a la nostra.
Rostres de gent de totes les edats i històries personals, d’un poblat en el cor d’Àfrica on encara no ha arribat l’electricitat i per a tindre aigua a casa s’han de desplaçar al pou més proper i transportar-la en bidons.
El fet de centrar-se en estes mirades és la manera que té l’autor de fer-nos aturar en mig de la vida frenètica que ens ha tocat viure per a recordar-nos que hi ha gent que viu amb una altre ritme, amb un altre tempo, i amb altres prioritats.
Les pintures, realitzades sobre taula en acrílics i olis, van acompanyades d’uns textos on l’artista descriu breument les figures que ha seleccionat per a aquest treball.

Dies d’exposició: 2 al 25 de febrer de 2018

Lloc: Centre Cultural Caixa Ontinyent

Horari de visita: Dimarts a divendres de 18:00 a 21:00 hores. Dissabtes i diumenges de 12:00 a 14:00 hores i de 18:00 a 21:00 hores.
Entrada lliure.

WEB DE XAVI FERRAGUT