26/02/2018

La Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia visita Caixa Ontinyent

Els alumnes del curs “els secrets de l’èxit empresarial” van conéixer més a fons l'entitat

Els alumnes del curs “els secrets de l’èxit empresarial”, organitzat per la Càtedra d’Innovació del Campus de Gandia, van visitar el Centre Cultural Caixa Ontinyent, una iniciativa a través de la qual recorreran les seus de determinades empreses de la zona per conéixer quin ha sigut el fet diferencial per aconseguir l’èxit.
La jornada es va composar de dos parts, una en la que el Cap de Secretaria i Obra Social de Caixa Ontinyent, Vicent Ortiz, va explicar el projecte de l’entitat i els motius de la supervivènci; i una segona part en la qual van conéixer el programa Finança’t, de la mà de la seua responsable, Miriam Penalba, i la importància de millorar els coneixements financers.
Els alumnes assistents són majoritàriament postgraduats i molt d’ells professionals exercents amb un nivell elevat de formació.

Després de les exposicions van platejar moltes qüestions relacionades amb Caixa Ontinyent, el món financer, el futur bancari, productes i la responsabilitat social de la banca, expressant finalment la seua felicitació a l’Entitat.