06/04/2017

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent presenta la seua cinquena temporada

Oferirà quatre concerts per directors de reconegut prestigi

L’Orquestra Simfònica Caixa Ontinyent ha presentat la seua cinquena temporada per a este 2017, en la que oferirà quatre concerts dirigits tots ells (a excepció del primer) per un director de reconegut prestigi convidat, acompanyats de grans solistes que abordaran obres d’alt nivell de dificultat.

Calendari de concerts:

– Maig (dies 12 i 20): s’interpretarà el famós Concert per a violì i orquestra de Beethoven, a càrrec del violinista Santiago Juan i l’obra del compositor Rimsky-Korsakov “Scheherezade”, de la mà del director titular Saül Gómez.

– Juliol (dies 28 i 29): el segon concert de la temporada estarà baix la direcció de Miguel Romea Chicote, i comptarà amb professors i alumnes de l’Acadèmia d’Alt Rendiment d’AD LIBITUM. Abordaran junt al trompetista Luis González, la flautista Magdalena Martínez i el violinista David Fons, un repertori clàssic i romàntic d’alt nivell de dificultat.

– Octubre (dies 27 i 28): concert multitudinari que coincidirà amb la celebració del 20 aniversari d’AD LIBITUM, que estarà baix la direcció de Jesus Santandreu, comptarà amb la vocalista Neus Ferri, la Intokables Big Band, la Coral Caixa Ontinyent i reconeguts solistes de Jazz.

– Desembre (dies 15 i 16): el concert de cloenda estarà dirigit pel francés Xavier Gagnepain, qui també actuarà com a solista de violoncel. El programa tindrà un marcat estil clàssic amb obres com ara la de Divertimento de Mozart, el Concert per a violoncel i orquestra en ReM de Haydn i la Simfonia nº 7 de Bethoven.

Les entrades per als concerts es poden adquirir a la web de Caixa Ontinyent i a la d’AD LIBITUM, que també vendrà els abonaments per a tota la temporada.