20/10/2016

Obra Social de Caixa Ontinyent edita dos noves publicacions infantils

Formen part d'una nova línia de contes destinats a contribuir a la millora de l'educació financera dels més xicotets

Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat, dins del seu programa de publicacions, dos nous contes infantils “La llegenda del pacte de fraternitat” i “Dino i els diners” amb els quals s’inicia una línia de contes per a fomentar l’educació financera dels més xicotets.
Estan dirigits a xiquets d’entre 6 i 10 anys i pretenen formar una nova col·lecció en la qual es donen a conèixer aspectes bàsics de l’economia entre els xiquets. En aquest cas, “La llegenda del pacte de fraternitat” explica com es va iniciar l’intercanvi d’aliments i altres elements quan no existia els diners. I per una altra, “Dino i els diners” explica el naixement dels diners i la seua utilització.
L’autoria de tots dos correspon a Mariló Sanz i la il·lustració a Pau Valls, i podran adquirir-se a partir de la pròxima setmana a través de les oficines de Caixa Ontinyent i en “La botiga”, la tenda online de la web de la seua obra social (obrasocial.caixaontinyent.es).
Aquestes publicacions se sumen a la col·lecció infantil “Cadireta de Boga”, que disposa de 18 títols i que expliquen històries de tradició oral valenciana.
Cal destacar que l’entitat participa activament en el projecte d’educació financera “Finança’t” impulsat per la Fundació Campus Ontinyent, que va ser presentat recentment i que compta amb la web http://programafinancat.es.
El fons editorial de Caixa Ontinyent es compon de 107 llibres i 44 discos, un treball acumulat en 18 anys, en el qual han participat, com a autors o intèrprets, més de 4.100 persones, i el volum de distribució dels quals supera ja els 270.000 exemplars.