Món Universitari

Obra Social de Caixa Ontinyent té presència activa en el món universitari, conscient que la preparació acadèmica dels nostres joves és el millor bagatge que tindran per a posar en pràctica els seus coneixements en una societat en la qual el món laboral ha de contribuir al benestar de tots. I per tant, col·labora amb totes les universitats que tenen presència al seu àmbit d’actuació.


CAMPUS UNIVERSITARI ONTINYENT

El Campus Universitari d’Ontinyent està gestionat per la Universitat de València. Caixa Ontinyent col·labora a través de la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida.

Web FUVA


CAMPUS UNIVERSITARI DE GANDIA

El Campus Universitari de Gandia està gestionat per la Universitat Politècnica de València. Caixa Ontinyent és la principal patrocinadora d’una Càtedra dirigida a fomentar la Innovació i l’Emprenedorisme entre escolars, universitaris i emprenedors.

Càtedra d’innovació


CAMPUS UNIVERSITARI D’ALCOI

El Campus Universitari d’Alcoi (EPSA) està gestionat per la Universitat Politècnica de València. Actualment es mantenen contactes per impulsar un projecte que convertiria el campus en un referent tecnològic a la Comunitat Valenciana.


SEU UNIVERSITÀRIA COCENTAINA

A l’Alcoià i el Comtat, la Universitat d’Alacant desenrotlla accions formatives específiques. Caixa Ontinyent col·labora en el Curs Microvinya obert a estudiants i emprenedors per potenciar l’emprenedorisme agrícola mitjançant minifundis associats a conceptes ètics, medi ambientals i de sostenibilitat.

Informació curs Microvinya