Obra Social

El valor incalculable de ser client de Caixa Ontinyent

L'Obra Social és la reversió dels beneficis de Caixa Ontinyent a la societat en forma d'iniciativa d'interès comunitari.

És un dels objectius fundacionals de l'entitat i pretén millorar el benestar de la societat del seu àmbit d'actuació.

Beneficia actualment més de 200.000 persones i contribueix al manteniment de prop de 200 llocs de treball estable. Caixa Ontinyent compta amb 24 centres de diferent índole: assistencial, educativa, sanitària, cultural o esportiva.

Centre propi que té com a objectiu acollir activitats de diferent natura tal com exposicions, conferències, xarrades, concerts, cursos de formació...

L’Obra Social de Caixa Ontinyent col·labora amb col·lectius assistencials, culturals, educatius, esportius i mediambientals. Dins de l’àmbit cultural, l’Obra Social col·labora amb l’Orquestra Simfònica i la Coral de Caixa Ontinyent.

Composat bàsicament per edicions literàries i musicals, té com a finalitat incentivar i fomentar la investigació i divulgació del patrimoni cultural del seu territori.

Té com a objectiu el desenvolupament d’activitats de l’Obra Social que fomenten la integració social i financera de les persones i de les famílies.

Possibilita a la Vall d’Albaida l’activitat docent i d’investigació de la Universitat de València.

Té com a finalitats principals l’estudi, conservació, restauració, investigació, promoció i difusió del patrimoni relacionat amb l’activitat tèxtil.

Este programa d’educació financera té com a objectiu posar a la disposició de la ciutadania material i ferramentes que ajuden a comprendre millor el món financer.

L’Obra Social de Caixa Ontinyent col·labora amb totes les universitats que tenen presència al seu àmbit d’actuació.

Actualitat