La nostra Fundació

Integració social i financera

Fundació 
Caixa Ontinyent

La Fundació Caixa Ontinyent, creada a l’any 2019, té com a objectiu el desenvolupament d’activitats de l’Obra Social que fomenten la integració social i financera de les persones i de les famílies.

Entre els projectes més immediats, la Fundació assumirà el programa d’educació financera “Finança’t”, que impulsava l’Obra Social a través de la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida, i que ha beneficiat des del 2016 a 17.500 persones.


La Fundació estudiarà a més la possible recuperació del Mont de Pietat amb l’objectiu de facilitar préstecs amb garantia prendària de joies, i que ja va mantindre Caixa Ontinyent des de la seua fundació en 1884 durant 80 anys. A més, la Fundació ha adquirit l’edifici de l’antic Banc de València a Ontinyent per tal de restaurar-lo i posar-lo en funcionament com a seu de la pròpia fundació. Un centre social que, a més d’estar obert a activitats d’associacions i col·lectius, acollirà l’arxiu històric i museu de Caixa Ontinyent, les activitats de la seua Fundació i el Mont de Pietat.